FootBalance – уникатни како тебе

FootBalance- претставува фински бренд кој е присутен на 6 континенти, во над 50 држави. Компанијата нуди машина за анализа на стапалата и изработување на индивидуални ортопедски влошки 100% по мерка, коишто се изработуваат на лице место за 10 минути. Компанијата е основана пред 15 години од Ерки Хакала, подиjатрист со долгогодишна болничка пракса. Во тоа

Continue reading »