Bluetens

Развиен од француски физиотерапевти, Bluetens е природно решение за вашите потреби.

Bluetens има добиено награда за добар дизајн од водечките брендови.

Bluetens е дел од French Tech – најиновативните француски нови фирми.

Bluetens е медицински уред кој има позитивен ефект врз здравјето!

Самиот уред е мал и компактен. Со преземање на апликацијата од App Store на вашиот паметен телефон имате на располагање над 100 програми за лекување.

Bluetens е уред за електротерапија од нова генерација. Со еден допир, за неколку секунди, имате пристап до различни програми за лекување, закрепнување и вежбање.

Bluetens елиминира каква било болка со прекинување на сигналите за болка или со генерирање на природни аналгетски супстанции (ендорфини). Брзо дава чувство на олеснување на болно место.
Bluetens ви нуди смирувачки програми, програми за подобрување на циркулацијата на крвта и релаксирачки масажи. Без оглед на целите, естетската или спортската поврзаност, Bluetens ви помага да ги постигнете своите цели.

4 добри причини да имате Bluetens

1. Природно дејство врз телото – електростимулацијата на Bluetens лекува, релаксира и обновува.
2. Веднаш ја ублажува болката – преку стимулирање на конкретното ткиво, Bluetens во миг ги запира сигналите за болка, кои се испраќаат кон мозокот.
3. Дава поддршка на секојдневно активните луѓе и спортисти – независно дали се врвни спортисти или аматери, Bluetens помага за обновување и зајакнување на мускулите.
4. Лесен за употреба – од апликацијата на Bluetens го избирате делот на телото, кој ќе се третира и програма во зависност од ефектот, кој што го барате.