КОНТАКТ

Како претставници на FootBalance, ние строго го набудуваме знаењето на компанијата. Соработуваме со најдобрите болници, медицински центри, клиники, центри за рехабилитација, аптеки, спортски продавници.

Сите ние од искуство и од статистиката знаеме дека 75% од болките и траумите на коските и зглобовите се предизвикани од неправилно држење на телото!

Дури да бевме најдобрите лекари и физиотерапевти на светот и да применевме најразлични процедури на пациентот, без да обрнеме внимание на неговите нозе и пациентот си замине од ординацијата со неговото неправилно држење на телото, паднати рамена и т.н., тоа значи, дека не сме ја завршиле работата.

Контакт информации

ул. Партизанска 68
2420 Радовиш
тел: 078 438 383
емаил: info@allsport.mk

Работно време

Понеделник – Петок
16:00 – 20:00
Недела
08:00 – 16:00

Имате прашање ?