Footbalance

ЕДИНСТВЕН
Креиран од страна на ортопеди и други медицински стручњаци.
FOOTBALANCE овозможува единствена комбинација на компјутерска анализа на стопала и влошки кои се правени 100% по мерка, давајќи им на стопалата природна подршка и правилна положба.

НАПРАВЕНИ ПО МЕРКА
Сечии стопала се различни и често се разликуваат дури и нашето лево и десно стопало. FOOTBALANCE влошките се обликувани 100% по мерка на Вашите стопала така што совршено ја следат нивната линија(контура).

БРЗИ И ЕДНОСТАВНИ
Во најголем број на случаи вашите влошки по мерка можат да бидат обликувани на лице место овозможувајќи ви веднаш да почувствувате удобност и ускладеност со линијата на вашите стопала.

ДОСТАПНИ
FOOTBALANCE влошки 100% по мерка и цел спектар наши производи се достапно решение за проблемите со стопалата, од што се погодени се поголем број на луѓе.

ДОКАЖАНИ
FOOTBALANCE нуди врвна удобност и совршен склад на влошки со линија на вашите стопала. Детални информации можете да пронајдете на нашата интернет презентација

ВАЖНОСТ НА ПРАВИЛНАТА ПОЛОЖБА НА СТОПАЛАТА

Вашите стопала се однесуваат како платформа за целото ваше тело. Неправилната положба на стопалата, често предизвикува болки во мускулите, зглобовите,грбот, куковите, колената и глуждовите.

Преку 75% од популацијата има некој вид поместување на оската на зглобовите како што се прекумерна пронација или супинација.

ЗОШТО FOOTBALANCE ВЛОШКИ?

FOOTBALANCE влошките 100% по мерка одлично ги подржуваат Вашите стопала во неутрална позиција (позната и како рамно газење) овозможувајќи балансиран став и правилна положба на телото. Настанале како резултат на соработката и други лекари специјалисти, физиотерапевти и професионални спортисти. FOOTBALANCE влошките обезбедуваат:

  • Природна подршка на стопалата и нивна правилна положба

  • Удобност правена по мерка и совршена ускладеност со линијата на вашите стопала

  • Подобрен ефект

  • Генерално подобро здравје на стопалата

FOOTBALANCE нуди удобнност на обувките изработени по мерка, совршена ускладеност на влошките со линијата на вашите стопала, подобрување на нивното здравје, Ви помагаат да бидете во одлична форма билокоја активности или стил на живот да го изберете.