Smell Well

SmellWell е шведска иновација, создадена од татко на фудбалерка чии копачки мирисале страшно лошо. Откако неуспешно се обидувал да се справи со мирисот, со многубројни различни производи, решил да направи поуспешен производ – SmellWell.

SmellWell е пријатно, ефикасно и еколошко решение, кое навистина функционира. Миризливи чевли, ски-чизми, работни чевли, голф-чевли, патики, ортози, шкафчиња, гардероби, автомобили, багажници… Употребата на SmellWell практично е неограничена.

SmellWell постои во различни бои и дизајни. Графичките можности се неограничени и нашата политика е секој да го пронајде оној SmellWell, што најмногу му се допаѓа.

Перничињата се харизматично обоени, атрактивни, еколошки и неверојатно ефикасни. Тие траат околу три месеци. Производот помина низ сериозни REACH тестови, се докажа како еколошки и не содржи опасни хемикалии.

Ловци, возачи на камиони, началници, пожарникари, спортисти, па дури и астронаути. SmellWell ви гарантира добар мирис на вашите работи.

SMELLWELL

​Секој го искусил непријатното чувство на непријатен мирис на обувките или спортската опрема.

SmellWell е револуционерен и лесен за употреба, што ја елиминира околината во која бактериите се размножуваат – причината за појавата на лошите мириси.

Кога ќе ставите SmellWell во чевли, чизми, ски-чизми, чизми за сноуборд, итн, се апсорбира влагата и се создава неутрален pH баланс, што го неутрализира лошиот мирис. SmellWell е пријатно, ефикасно и еколошко решение, кое навистина функционира. Миризливи чевли, ски-чизми, работни чевли, голф-чевли, патики, ортози, влошки, шкафчиња, гардероби, автомобили, багажници… Употребата на SmellWell е практично е неограничена.

SmellWel постои во различни бои и дизајни. Графичките можности се неограничени и нашата политика е секој да го пронајде оној SmellWell, што најмногу му се допаѓа.

Перничињата се харизматично обоени, атрактивни, еколошки и неверојатно ефикасни. Тие траат околу три месеци. Производот помина низ сериозни REACH тестови, се докажа како еколошки и не содржи опасни хемикалии.

Ловци, возачи на камиони, началници, пожарникари, спортисти, па дури и астронаути. SmellWell ви гарантира добар мирис на вашите работи. SmellWell е револуционерен и лесен за употреба, кој ефикасно го елиминира мирисот, со апсорбирање на влага и нормализирање на pH рамнотежата.

По употребата на SmellWell, останува мек и чист мирис.

  • Времетраење: 3 месеци по отворањето на опаковката.

  • Достапно во различни модели на дезенот.

  • 2 парчиња во пакет.

  • Дизајнот можеби не одговара како на сликата!

  • Сите SmellWell мирисаат исто!