BLUETENS

9,300.00 ден

BLUETENS

9,300.00 ден

Bluetens
Развиен од француски физиотерапевти, Bluetens е природно решение за вашите потреби. ​Bluetens има награда за добар дизајн од водечки брендови. ​Bluetens е дел од French Tech – најиновативните француски нови фирми. ​Bluetens е медицински уред кој има позитивен ефект врз здравјето! Активирајте ја на Вашиот паметен телефон функцијата за добро здравје! Bluetens е уред за електротерапија од нова генерација. Со еден допир, за неколку секунди, имате пристап до програми за лекување, обновување и тренирање…

Природна големина
– Медицински сертифициран уред
– Едно копче
– Големина 4х6 см
– 1 час полнење = 15 дена работа
– 2 години гаранција

Пакувањето содржи:
1 Блутенс апарат
1 пакет со 4 електроди со големина S и 4 електроди со големина M
1 USB кабел за полнење
1 кабел за поврзување на електродите
1 Упатство
1 Водоотпорна кутија

Компатибилност
Bluetooth 4.0 (BLE) – Android 4.3 и повисоки верзии – iPhone 4s и повисоки верзии

Симни од Google Play
Симни од Apple Store

4 добри причини да имате Bluetens
1.     Природно дејство врз телото – електростимулацијата на Bluetens лекува,
релаксира и обновува.
2.      Веднаш ја ублажува болката – преку стимулирање на конкретното ткиво,
Bluetens во миг ги запира сигналите за болка, кои се испраќаат кон мозокот.
3.     Дава поддршка на секојдневно активните луѓе и спортисти – независно
дали се врвни спортисти или аматери, Bluetens помага за обновување и
зајакнување на мускулите.
4.     Лесен за употреба – од апликацијата на Bluetens го избирате делот на
телото, кој ќе се третира и програма во зависност од ефектот, кој што го
барате.

Лекување
Bluetens елиминира било каква болка со прекинување на сигналите за болка или така што
генерира природни аналгетски супстанции (ендорфини). Брзо дава чувство на олеснување
на болното место.

Болки во зглобовите
Остеоартритис, артритис, исчашувања, лумбаго, болка во вратот …
Ја ублажува болката и му помага на телото да ја врати активната динамика.
Невралгии
Лумбоишијалгија, болка во долниот дел на грбот, болки во грбот…
Ги намалува болките поврзани со воспален или притиснат нерв…

Болки во тетивите
Тендинитис, тенис лакт, пателарен тендинитис, илијотибиален синдром …
Лекува болка предизвикана од воспаление на ткивото на тетивите.

Менструални болки
Болен циклус, менструални грчеви…
Намалува болки предизвикани од грчење на мускулот на матката.

SKU: BLUETENS Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BLUETENS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *