Smell Well

620.00 ден

Smell Well

620.00 ден

SmellWell е револуционерен и лесен за употреба, што ја елиминира околината во која бактериите се размножуваат – причината за појавата на лошите мириси.

Кога ќе ставите SmellWell во чевли, чизми, ски-чизми, чизми за сноуборд, итн, се апсорбира влагата и се создава неутрален pH баланс, што го неутрализира лошиот мирис.

SmellWell е пријатно, ефикасно и еколошко решение, кое навистина функционира. Миризливи чевли, ски-чизми, работни чевли, голф-чевли, патики, ортози, влошки, шкафчиња, гардероби, автомобили, багажници… Употребата на SmellWell е практично е неограничена.

 

По употребата на SmellWell, останува мек и чист мирис.

Времетраење: 3 месеци по отворањето на опаковката.

Достапно во различни модели на дезенот. 2 парчиња во пакет.

Дизајнот можеби не одговара како на сликата!

Сите SmellWell мирисаат исто!

SKU: SMELLWELL Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Smell Well”

Your email address will not be published. Required fields are marked *