Отворена првата специјализирана продaвница за ортопедски влошки и ортопедски помагала FootBalance во Радовиш

За прв пат во Радовиш, денеска беше отворена првата специјализирана продавница за ортопедски влошки и ортопедски помагала  FootBalance,   сведски познат бренд. Во ФутБаланс  ќе  добиете ортопедски влошки според вашите стапала по направената анализа на специјлен апарат,  од доктор Димитар Бојаџиев. ФутБаланс влошките се 100% по мерка и одлично ги подржуваат вашите стапала во неутрална позиција, [...] Continue reading »