FootBalance – уникатни како тебе

FootBalance- претставува фински бренд кој е присутен на 6 континенти, во над 50 држави. Компанијата нуди машина за анализа на стапалата и изработување на индивидуални ортопедски влошки 100% по мерка, коишто се изработуваат на лице место за 10 минути. Компанијата е основана пред 15 години од Ерки Хакала, подиjатрист со долгогодишна болничка пракса. Во тоа

Continue reading »

Отворена првата специјализирана продaвница за ортопедски влошки и ортопедски помагала FootBalance во Радовиш

За прв пат во Радовиш, денеска беше отворена првата специјализирана продавница за ортопедски влошки и ортопедски помагала  FootBalance,   сведски познат бренд. Во ФутБаланс  ќе  добиете ортопедски влошки според вашите стапала по направената анализа на специјлен апарат,  од доктор Димитар Бојаџиев. ФутБаланс влошките се 100% по мерка и одлично ги подржуваат вашите стапала во неутрална позиција, [...] Continue reading »