Хибридни чорапи со средна компресија

2,480.00 ден

Хибридни чорапи со средна компресија

2,480.00 ден

Средна компресија 15-20 mmHg

65% Nylon/ 25% LYCRA Sport / 10% X-Static

Hybrid Silver чорапите со среден степен на компресија се дизајнирани за целодневна употреба. Овие чорапи се одлични за голем број на активности како што се тренинг, спорт, работа или патувања. Сребреното предиво кое е употребено во изработката на овие Hybrid Silver чорапи помага при борбата со микроби и мириси. и Материјал кој помага за протокот на воздух на стапалата и одлично справување со влагата. Овие чорапи се одлични за движење и закрепнување. Носете ги овие чорапи еден до два часа дневно после вежбање за да го подобрите процесот на закрепнување. Овие чорапи имаат средна прогресивна компресија, лесни се, многу еластични и одлични се за да ги поддржат вашите нозе при патувања или
кога подолг период стоите или седите, бидејќи го спречуваат отекувањето на нозете и стопалата.

SKU: ZEROPOINT-SOCKS Category: Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Хибридни чорапи со средна компресија”

Your email address will not be published. Required fields are marked *