Ракав за компресија на листовите

1,850.00 ден

Ракав за компресија на листовите

1,850.00 ден

Степен на компресија 20-30 mhg

Материјал: 75% Nylon / 25% LYCRA

Ракавите со висок степен на компресија на листовите се прилагодени да одговараат со чорапите. Тие се направени за тренинзи и закрепнување. За сите оние кои
преферираат само компресија на долниот дел од ногата. Врвни технички карактеристики, висококвалитетни материјали, прецизно фокусирано плетење со оптимизирана компресија во прогресивни 20 – 30 mmhg која придонесува кон зголемена циркулација на крвта, побрзо закрепнување и подобрена стабилност. Го намалува ризикот од грчеви во мускулите и ги спречува спортските повреди. Анатомско плетиво. Унисекс стил и големини.

SKU: ZEROPOINT-CALF Category: Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ракав за компресија на листовите”

Your email address will not be published. Required fields are marked *