INTENSE 2.0 чорапи со висока компресија

2,480.00 ден

INTENSE 2.0 чорапи со висока компресија

2,480.00 ден

Степен на компресија 20-30 mhg

Материјал: 75% Nylon / 25% LYCRA

Серијата на производи INTENSE 2.0 ги комбинира врвните технички карактеристики, висококвалитетните материјали, прецизните детали како и оптимизираната компресија. Степенеста компресија со материјал за проток на воздух за добро справување со влажноста. Интензивни чорапи направени за вежбање, изведба и закрепнување. Тие исто така се одлични за третман и превенција на спортски повреди. Чорапи со поткрепена пета и област кај прстите. Анатомски облик во унисекс стилови.

SKU: ZEROPOINT-INTENSE-SOCKS Category: Tags: , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “INTENSE 2.0 чорапи со висока компресија”

Your email address will not be published. Required fields are marked *