СТЕГАЧ ЗА МЕДИJАЛЕН ТИБИАЛЕН СТРЕС СИНДРОМ (SHIN SPLINTS) SS -1

2,480.00 ден

СТЕГАЧ ЗА МЕДИJАЛЕН ТИБИАЛЕН СТРЕС СИНДРОМ (SHIN SPLINTS) SS -1

2,480.00 ден

Обезбедува мускулна компресивна поддршка за мускулите на подколеницата, дизајниран да ја намали болката предизвикана од медијален тибиален стрес синдром (Shin splints).

  • Технологија: 

Flyweight Tech
Лесен материјал
a-Fit
Анатомски правилна поддршка
Grip-Tech
Спречува лизгање за време на активност
i-Fit
Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија
P-Tech
Го намалува притисокот на тетивите
ROM-Tech
Целосен опсег на движење
V-Tech
Материјал кој лади за време на движење

  • Димензии: S – M – L

Измерете го дијаметарот на подколеницата (14 cm над скочниот зглоб), доколку димензијата е помеѓу два броја, одберете го поголемиот.

  • Боја: Црна
SKU: SS1 Categories: , Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТЕГАЧ ЗА МЕДИJАЛЕН ТИБИАЛЕН СТРЕС СИНДРОМ (SHIN SPLINTS) SS -1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *