ОРТОЗА ЗА КОЛЕНО – EK-1

1,860.00 ден

ОРТОЗА ЗА КОЛЕНО – EK-1

1,860.00 ден

ЕK-1 е ортоза за колено со лесна компресија. Тенкиот и лесен материјал од кој се направени стегачите во серијата ЕК, овозможува подобрено дишење на кожата на коленото. Обезбедува целосна стабилизација на коленото и пателарна поддршка.

 • Технологија: 

Flyweight Tech
Лесен материјал
i-Fit
Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија
ROM-Tech
Целосен опсег на движење
V-Tech
Материјал кој лади за време на движење

 • Димензии: XS – S – M – L – XL

Измерете ја должината на надколеницата (10 cm над капачето на коленото). Доколку димензијата е помеѓу два броја, изберетe го поголемиот.

 • Боја: црна
 • SKU: EK-1 Categories: , Tags: ,

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “ОРТОЗА ЗА КОЛЕНО – EK-1”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *