FILMISTA

2,790.00 ден

FILMISTA

2,790.00 ден

FILMISTA стегачот за глужд е интеграција на ултра тенок слој и силен материјал за
стабилизација. Овој напреден производ со дополнителена латерална поддршка, претставува
единствена алтернатива за традиционалните техники на бандажирање на глуждот

  • Технологија:

Fusion Variable – Компресирачка стабилност
Fusion-TECH – Флексибилен двослоен филм со интегрирани микро-стабилизатори
C-Flex – Флексибилен слој за компресија
Micron-TECH – Микро-стабилизатори за ултрафина поддршка

  • Димензии: S – M – L – XL

Измерете го дијаметарот на вашиот глужд како на сликата. Доколку бројот е помеѓу две
димензии, изберете ја поголемата.
Изберете лев или десен стегач

  • Боја: Црна

 

SKU: FILMISTA Categories: , Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FILMISTA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *