BALANCE NARROW

4,000.00 ден

BALANCE NARROW

4,000.00 ден

Популарен, комплетен модел специјално дизајниран за тесни стапала и обувки. Еднакво погодна за обувки за трчање како и за обувките за секојдневна употреба и рекреација. Има помала перничка на петите и потесна форма која во меѓувреме нуди умерена поддршка и силна флексибилност, враќајки ја енергијата во стапалата, особено кога трчате.

  • Нашата најпродавана влошка за тесни стапала.

Карактеристики:

Број

36 - 48

Амортизирање

2

Поддршка

1

SKU: 100LANCENARROW Categories: , Tags: ,

Забелешка
Влошките FootBalance 100 % по мерка се изработуваат во Специјализираните продавници на FootBalance, според стапалата на поединецот на лице место за 10 минути.

Закажете термин преку порака или јавете се на телефон 078 43 83 83

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BALANCE NARROW”

Your email address will not be published. Required fields are marked *