Quickfit Casual

3,100.00 ден

Quickfit Casual

3,100.00 ден

Претходно-модулирана, тенка и тесна влошка. Дизајнирана за секојдневни активности, која придонесува за зголемена удобност за обувки кои ги користиме за пешачење. Претходно-модулираната поддршка на лакот на стапалото може да биде прилагодена дома, преку топлинска модулација употребувајќи конвенционална фурна.

  • Одлична удобност & поддршка за вашите секојдневни обувк

Карактеристики:

Број

34 - 52

Амортизирање

1

Поддршка

1

SKU: 100%CONTROL-1-1-1-1 Categories: , Tags: ,

Забелешка
Влошките FootBalance 100 % по мерка се изработуваат во Специјализираните продавници на FootBalance, според стапалата на поединецот на лице место за 10 минути.

Закажете термин преку порака или јавете се на телефон 078 43 83 83

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Quickfit Casual”

Your email address will not be published. Required fields are marked *