CONTROL

4,300.00 ден

CONTROL

4,300.00 ден

Одличен избор за тие кои сакаат динамична поддршка со минималистичко чувство. Тенката и конусна влошка е дизајнирана за тесни спортски обувки, како копачки за фудбал и ролери. Има тесна, стабилна перничка кај петата која го исклучува притисокот и го зголемува преносот на енергија, додека ширината во предниот дел на стапалото е дизајнирана да се совпаѓа кај голем број на обувки.
Одличен избор за обувки со мал обем

  • Број еден избор за велосипедисти.

Карактеристики:

Број

36-48

Амортизирање

1

Поддршка

2

SKU: 100%CONTROL Categories: , Tags: ,

Забелешка
Влошките FootBalance 100 % по мерка се изработуваат во Специјализираните продавници на FootBalance, според стапалата на поединецот на лице место за 10 минути.

Закажете термин преку порака или јавете се на телефон 078 43 83 83

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CONTROL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *