Чорапи за компресија до глуждот

1,050.00 ден

Чорапи за компресија до глуждот

1,050.00 ден

Степен на компресија 20 mhg

Материјал: 75% Nylon / 25% LYCRA/

Во прилог на поддршката за преку 30 мускули на вашите стапала, ZEROPOINTnчорапите до глуждот со тврда компресија помагаат да се енергизира вашето стапало и
да се подобри функцијата на мускулите. Овие чорапи имаат зашиени влошки кои ги заштитуваат вашите стапала од појава на рани/ плуски и износување што овозможуваат тие да траат подолго. Одличното справување со влагата ги одржува вашите стапала суви. Анатомски облик со силна поддршка на петата и областа кај прстите. Се облекуваат како ракавица што ги прави едни од најудобните спортски чорапи на пазарот. Комбинирајте го нашиот чорап до глуждот со ракавите за компресија на листовите за да искусите оптимална компресија. Унисекс стил.

SKU: ZEROPOINT-SOCKS-SHORT Category: Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Чорапи за компресија до глуждот”

Your email address will not be published. Required fields are marked *