Ракав за компресија на рацете

1,980.00 ден

Ракав за компресија на рацете

1,980.00 ден

Степен на компресија 20-30 mhg

Материјал: 75% Nylon / 25% LYCRA/

Ракави за компресија на рацете имаат висок степен на компресија и елегантен дизајн. Тоа ги прави одличен избор за интензивни спортови и спортови кои бараат поголема физичка сила. Ракавот е удобен за носење и има флексибилна лента на врвот која го држи ракавот на местото. Многу атлетичари и ентузијасти за вежбање го употребуваат овој ракав за компресија на рацете со цел да ги спречат и третираат спортските повреди. Плетивото за вентилација на воздухот, комбинирано со делови кои имаат вградена заштита, креираат оптимално движење и заштита за вашата кожа од триење/гребење. Секој производ содржи еден пар од ракави за рацете. Унисекс големини.

SKU: ZEROPOINT-ARM Category: Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ракав за компресија на рацете”

Your email address will not be published. Required fields are marked *