DYNAMIC PROFILE

4,300.00 ден

DYNAMIC PROFILE

4,300.00 ден

Дизајнирани за мажи, Dynamic profile, е стандардно-широка влошка со лесна амортизација. Обезбедуваат амортизирана удобност за тесни секојдневни и формални обувки или за обувки кај кои не се остранува влошката. Најдобро оди со стандардните патики или оние секојдневни чевли кои ги носите на работа.

  • Вистинска кожа

  • Број еден избор за секојдневни и формални обувки

Карактеристики:

Број

40 - 46

Амортизирање

1

Поддршка

1

SKU: DYNAMICPROFILE Categories: , , Tags: ,

Забелешка
Влошките FootBalance 100 % по мерка се изработуваат во Специјализираните продавници на FootBalance, според стапалата на поединецот на лице место за 10 минути.

Закажете термин преку порака или јавете се на телефон 078 43 83 83

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DYNAMIC PROFILE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *