КЕСА ЗА ЛАДНИ И ТОПЛИ ОБЛОЗИ

1,180.00 ден

КЕСА ЗА ЛАДНИ И ТОПЛИ ОБЛОЗИ

1,180.00 ден

Ледена спортска облога за третман на различни делови на телото

Се препорачува при:
– Мускулна болка, воспаление на тетиви, артрит, оток, хематом, контрактура, болки во зглобовите,
лумбални болки, менструални болки и др.
Протокол за ледена терапија (RICE PROTOCOL)
– По 20 минути – 3 пати на ден

  • Димензии: S – M – L

  • Боја: Сина

 

SKU: ZAMST-KESA Categories: , Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КЕСА ЗА ЛАДНИ И ТОПЛИ ОБЛОЗИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *