СТЕГАЧ ЗА ПОДЛАКТИЦА (ELBOW BAND)

1,860.00 ден

СТЕГАЧ ЗА ПОДЛАКТИЦА (ELBOW BAND)

1,860.00 ден

Стегачот за подлактица обезбедува среден степен на поддршка, дизајниран е за да ја намали болката предизвикана од медијален и латерален тендинитис. Се прилагодува на било која од двете подлактици. Идеален за поединци кој се справуваат со тениски лакт и голферски лакт.

  • Технологија: 

i-Fit
Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија
P-Tech
Го намалува притисокот на тетивите
V-Tech
Материјал кој лади за време на движење.
Flyweight Tech
Лесен материјал

  • Димензии: S – M – L

Grip-Tech
Спречува лизгање за време на активност
i-Fit
Измерете го дијаметарот на подлактицата во најширокиот дел. Доколку димензијата е помеѓу два броја, изберете го поголемиот.

  • Боја: црна
SKU: ELBOWBAND Categories: , Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТЕГАЧ ЗА ПОДЛАКТИЦА (ELBOW BAND)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *