ОРТОЗА ЗА КОЛЕНО СО СТЕПЕНЕСТ РЕГУЛАТОР – ZK-X

6,200.00 ден

ОРТОЗА ЗА КОЛЕНО СО СТЕПЕНЕСТ РЕГУЛАТОР – ZK-X

6,200.00 ден

ZK- X ортозата за колено со метални шини и степенест регулатор обезбедува најсилна подршка на коленото. Со својот дизајн овозможува комплетна стабилност на коленото, пателарна поддршка и стабилизација на вкрстени и колатералните лигаменти на коленото. Тенкиот и лесен материјал овозможуваат подобрено ладење при движење.

 • Технологија: 

Exo-Tech (двоен)
Тројна надворешна стабилизација на вкрстени и колатерални лигаменти на коленото
Kneecap Stabilizer
Го стабилизира капачето на коленото
Flyweight Tech
Лесен материјал
i-Fit
Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија
ROM-Tech
Целосен опсег на движење
V-Tech
Материјал кој лади за време на движење

 • Димензии: S – M – L – XL – 2XL – 3XL – 4XL

Измерете ја должината на надколеницата (16 cm над капачето на коленото). Доколку димензијата е помеѓу два броја, изберетe го поголемиот.

 • Боја: црна
 • SKU: ZK-X Categories: , Tags: ,

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “ОРТОЗА ЗА КОЛЕНО СО СТЕПЕНЕСТ РЕГУЛАТОР – ZK-X”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *