ОРТОЗА ЗА СКОКАЧКО КОЛЕНО – JK-BAND

1,240.00 ден

ОРТОЗА ЗА СКОКАЧКО КОЛЕНО – JK-BAND

1,240.00 ден

JK ортозата за колено обезбедува лесна поддршка на пателарната тетива, идеална за луѓе што се справуваат со пателарен тендинитис.

 • Технологија: 

Grip-Tech
Спречува лизгање за време на активност
i-Fit
Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија
P-Tech
Го намалува притисокот на пателарната тетива
ROM-Tech
Целосен опсег на движење

 • Димензии: XS -S – M – L

Измерете ја должината на подколеницата ( 5 cm под капачето на коленото). Доколку димензијата е помеѓу два броја, изберете го поголемиот.

 • Боја: 5 дизајни на боја
 • SKU: JK-BAND Categories: , Tags: ,

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “ОРТОЗА ЗА СКОКАЧКО КОЛЕНО – JK-BAND”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *