ОРТОЗА ЗА КОЛЕНО – EK-3

2,480.00 ден

ОРТОЗА ЗА КОЛЕНО – EK-3

2,480.00 ден

EK3 ортоза за колено овозможува умерена поддршка на коленото. Тенкиот и лесен материјал од сериите на ЕК овозможуваат подобрено ладење при движење. Обезбедува целосна стабилизација на коленото, пателарна поддршка и латерална стабилизација

 • Технологија: 

Exo-Tech (двоен)
Двојна надворешна подршка која обезбедува латерална стабилизација
Patella Stabilizer
Го стабилизира капачето на коленото
Flyweight Tech
Лесен материјал
i-Fit
Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија
ROM-Tech
Целосен опсег на движење
V-Tech
Материјал кој лади за време на движење

 • Димензии: XS – S – M – L – XL

Измерете ја должината на надколеницата (10 cm над капачето на коленото). Доколку димензијата е помеѓу два броја, изберетe го поголемиот.

 • Боја: црна
 • SKU: EK-3 Categories: , Tags: ,

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “ОРТОЗА ЗА КОЛЕНО – EK-3”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *