ОРТОЗА ЗА СКОЧЕН ЗГЛОБ СО ПЛАСИЧЕН ПОЈАЧУВАЧ – A2-DX

4,340.00 ден

ОРТОЗА ЗА СКОЧЕН ЗГЛОБ СО ПЛАСИЧЕН ПОЈАЧУВАЧ – A2-DX

4,340.00 ден

A2-DX е најсилната подршка за умерени и тешки истегнувања на зглобовите. Егзоскелетната двојна стабилизација обезбедува уникатен систем кој има за цел да ја спречи или намали сериозноста од повреда на лигаментите на глуждот.
Обезбедува :
1. Комплетна стабилизација на глуждот
2. Превенција од медијално и латерално истегнување

 • Технологија:

А-FIT
Анатомски правилна поддршка
Exo- Grid (External)
Двојна надоворешна поддршка која обезбедува медијална и латерална стабилизација
(еверзија/инверзија)
Grip Tech
Спречува лизгање за време на активност
I-Fit
Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија
РОМ – TECH
Целосен опсег на движење
X-Strap Стабилизатор
Овозможува тројна поддршка (предна, медијална и латерална)

 • Димензии: S – M – L – XL

Одберете големина според бројот на обувката. Доколку бројот е помеѓу две димензии, одберете ја поголемата. Изберете лев или десен стегач

 • Боја: Црна, Бела

 

 • Медицински индикации:
 • – Повреди на скочен зглоб
  – Дисторзија
  – Дислокација
  – Превенција
  – Рехабилитација

 • SKU: OORTOZAA2DX Categories: , Tags: , ,

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “ОРТОЗА ЗА СКОЧЕН ЗГЛОБ СО ПЛАСИЧЕН ПОЈАЧУВАЧ – A2-DX”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *