СТЕГАЧ ЗА ПОД КОЛЕНО – CS – 1

2,480.00 ден

СТЕГАЧ ЗА ПОД КОЛЕНО – CS – 1

2,480.00 ден

Обезбедува мускулна компресивна поддршка за мускулите на потколеницата (gastrocnemius, soleus). Идеален за поединци кои се справуваат со истегнувања на мускулите од подколеницата.

  • Технологија: 

i-Fit
Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија
ROM-Tech
Целосен опсег на движење за време на активност

  • Димензии: S – M – L

Измерете ја должината од долниот крај на капачето од коленото до долниот крај од мускулите на подколеницата

  • Боја: Црна
SKU: CS-1 Categories: , Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТЕГАЧ ЗА ПОД КОЛЕНО – CS – 1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *