HA-1 RUN

1,430.00 ден

HA-1 RUN

1,430.00 ден

HA- 1 RUN чорапите имаат уникатна поддршка на лакот на стапалато и се дизајнирани за луѓе што се справуваат со плантарен фасцитис (Plantar Fascitis). Идеални за трчање поради краткиот и тенок дизајн

  • Технологија:

a-Fit
Анатомски правилна поддршка
Flyweight Tech
Лесен материјал
V-Tech
Материјал кој лади при движење
Heel Lock Tech
Зголемена стабилност на петата
Arch support
Плантарна поддршка

  • Димензии: S – M – L – XL

Одберете големина според бројот на обувката. Доколку бројот е помеѓу две димензии, одберете ја поголемата. Одат во пар

  • Боја: Црна, Бела
SKU: HA-1-RUN Categories: , Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HA-1 RUN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *