ОРТОЗА ЗА СТАБИЛИЗАЦИЈА НА ПАТЕЛА – JK-1

2,170.00 ден

ОРТОЗА ЗА СТАБИЛИЗАЦИЈА НА ПАТЕЛА – JK-1

2,170.00 ден

JJK-1 обезбедува умерена пателарна поддршка. Идеален за луѓе што се справуваат со патерален тендинитис и хондромалација на патела (Patellar tendinitis, Chondromalatio patellae)

 • Технологија: 

Flyweight Tech
Лесен материјал
i-Fit
Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија
P-Tech
Го намалува притисокот на пателарната тетива
ROM-Tech
Целосен опсег на движење
V-Tech
Материјал кој лади за време на движење

 • Димензии: XS -S – M – L

Измерете ја должината на подколеницата ( 5 cm под капачето на коленото).Доколку димензијата е помеѓу два броја, изберете го поголемиот.

 • Боја: црна
 • SKU: JK1 Categories: , Tags: ,

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “ОРТОЗА ЗА СТАБИЛИЗАЦИЈА НА ПАТЕЛА – JK-1”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *