Стегач за ахилова тетива – AT-1

2,480.00 ден

Стегач за ахилова тетива – AT-1

2,480.00 ден

AT-1 стегачот е дизајниран да ја подржува Ахиловата тетива при движење. Наменета е за поединци кои се справуваат со Achilles Tendinitis (воспаление на Ахиловата тетива). Системот за прицврствување и стабилизација го осободува стресот и напнаноста на Ахиловата тетива.

  • Технологија:

A-Strap
Го намалува истегнувањето на Ахиловата тетива
Flyweight Tech
Лесен материјал
Heel Lock Tech
Зголемена стабилност на петата
i-Fit
Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија

  • Димензии: S – M

Одберете големина според бројот на обувката. Доколку бројот е помеѓу две димензии, одберете ја поголемата

  • Боја: Црна

 

SKU: AT1 Categories: , Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Стегач за ахилова тетива – AT-1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *