ZW-7

5,270.00 ден

ZW-7

5,270.00 ден

Лумбалниот појас ZW- 7 обезбедува најсилна динамична стабилизација на лумбалниот дел од
р‘бетот и карлицата. Четирите внатрешни панели за стабилизација обезбедуваат поддршка за
секој поединец кој се справува со болки во грбот или со нестабилност на р’бетот

  • ТЕХНОЛОГИЈА

Exo-Grid (внатрешен)
Двоен стабилизатор, кој обезбедува лумбална стабилност
Grip-Tech
Спречува лизгање за време на активност
i-Fit
Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија
ROM-Tech
Целосен опсег на движење
V-Tech
Материјал кој лади за време на движење.

  • Димензии: XS – S – M – L – XL – 2XL

Измерете го дијаметарот на половината во линија на папокот. Доколку димензијата е помеѓу
два броја, изберете го поголемиот.

  • Боја: Црна

SKU: ZW7 Categories: , Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ZW-7”

Your email address will not be published. Required fields are marked *