IW-1 сет

3,100.00 ден

IW-1 сет

3,100.00 ден

Овој мал систем за компресија и ладење е ефективен и успешен начин за да се закрепне од повреда на колено, скочен зглоб или лактот. Системот вклучува една средна ќесичка за мраз

  • ТЕХНОЛОГИЈА

i-Fit

Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија
Димензија: една големина (стандард)

  • Боја: Црна
SKU: IW-1-SET Categories: , Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IW-1 сет”

Your email address will not be published. Required fields are marked *