ФИЛМИСТА ЗА РАЧЕН ЗГЛОБ (FILMISTA Wrist)

2,170.00 ден

ФИЛМИСТА ЗА РАЧЕН ЗГЛОБ (FILMISTA Wrist)

2,170.00 ден

Ултра тенкиот ФИЛМИСТА стегач за рачен зглоб е дизајниран да го подржува и стабилизира зглобот на раката. Обезбедува среден степен на поддршка

 • Технологија: 

Grip-Tech
Спречува лизгање за време на активност
i-Fit
Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија
Micron-Tech
Ултра тенка медијална/латерална поддршка
C-Flex
Слој за флексибилна компресија
Fusion-Tech
Двослоен стабилизатор
Flyweight Tech
Лесен материјал

 • Димензии: S – M

Измерете го дијаметарот на рачниот зглоб. Доколку димензијата е помеѓу два броја, изберете го поголемиот.

 • Боја: црна
 • SKU: FILMISTAWRIST Categories: , Tags: ,

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “ФИЛМИСТА ЗА РАЧЕН ЗГЛОБ (FILMISTA Wrist)”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *