ОРТОЗА ЗА ТРКАЧКО КОЛЕНО – RK-1

3,720.00 ден

ОРТОЗА ЗА ТРКАЧКО КОЛЕНО – RK-1

3,720.00 ден

RK- 1 претставува функционална и биомеханичка ортоза која превенира и помага во корекција на проблемите предизвикани од Илиотибиален синдром или тркачко колено. Овој уникатен патентиран производ го насочува коленото во неутрална позиција, намалувајки го триењето на илиотибијалниот трактус.

  • Технологија: 

a-Fit
Анатомски правилна поддршка
Exo-Tech (двоен)
Двојна надворешна подршка која обезбедува латерална стабилизација
Flyweight Tech
Лесен материјал
ROM-Tech
Целосен опсег на движење за време на активност
V-Tech
Материјал кој лади за време на движење.

  • Димензии: XS -S – M – L

Измерете ја должината на подколеницата ( 5 cm под капачето на коленото). Доколку димензијата е помеѓу два броја, изберете го поголемиот.

  • Боја: Црна
SKU: RK1 Categories: , Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ОРТОЗА ЗА ТРКАЧКО КОЛЕНО – RK-1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *