A1-S

2,480.00 ден

A1-S

2,480.00 ден

A1-S стегачот обезбедува лесен до среден степен на поддршка на глуждот. Внатрешните двојни стабилизатори и надворешните L & Y стабилизатори го штитат глуждот од медијални и латерални истегнувања. – Ултра тенок со дебелина од 1 мм – STRAFLEX ® внатрешно повеќеслоен, антибактериски материјал кој пријатно мириса

  • Технологија:

a-Fit
Анатомски правилна поддршка
Exo-Grid (Внатрешен)
Двојна внатрешна поддршка која обезбедува медијална и латерална стабилизација
Grip-Tech
Спречува лизгање за време на активност
i-Fit
Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија
L-Strap стабилизатор
Обезбедува латерална стабилизација
Y-Strap стабилизатор
Обезбедува двојна стабилизација

  • Димензии: S – M – L – XL

Одберете големина според бројот на обувката. Доколку бројот е помеѓу две димензии, одберете ја поголемата. Изберете лев или десен стегач

  • Боја: Црна, Бела

 

SKU: A1-S Categories: , Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “A1-S”

Your email address will not be published. Required fields are marked *