ШТИТНИК ЗА ПАЛЕЦ (THUMB GUARD)

2,790.00 ден

ШТИТНИК ЗА ПАЛЕЦ (THUMB GUARD)

2,790.00 ден

Штитник за палец обезбедува среден степен на поддршка и заштита на зглобот на палецот. Моделирачкиот внатрешен дел на штитникот може да се моделира од 20 до 30 пати во топла вода.

 • Технологија: 

Exo-Grid (внатрешен)
Моделирачки внатрешен штитник
i-Fit
Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија

 • Димензии: S – M

Измерете ја должината на палецот и дијаметарот на рачниот зглоб. Доколку димензијата е помеѓу два броја, изберете го поголемиот.

 • Боја: црна
 • SKU: THUMBGUARD Categories: , Tags: ,

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “ШТИТНИК ЗА ПАЛЕЦ (THUMB GUARD)”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *