СТЕГАЧ ЗА РАЧЕН ЗГЛОБ (WRIST WRAP)

1,240.00 ден

СТЕГАЧ ЗА РАЧЕН ЗГЛОБ (WRIST WRAP)

1,240.00 ден

Обезбедува лесен степен на поддршка за рачниот зглоб, со едноставно поставување преку отворот за палец. Технологијата I-Fit вградена во дизајнот нуди прилагодлива компресија и индивидуална поддршка.

  • Технологија: 

Exo-Grid (внатрешен)
Моделирачки внатрешен штитник
i-Fit
Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија

  • Димензии: S – M

Grip-Tech
Спречува лизгање за време на активност
i-Fit
Измерете го дијаметарот на рачниот зглоб. Доколку димензијата е помеѓу два броја, изберете
го поголемиот.

  • Боја: црна
SKU: WRISTWRAP Categories: , Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТЕГАЧ ЗА РАЧЕН ЗГЛОБ (WRIST WRAP)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *