СТЕГАЧ ЗА РАМEН ПОЈАС (SHOULDER WRAP)

6,200.00 ден

СТЕГАЧ ЗА РАМEН ПОЈАС (SHOULDER WRAP)

6,200.00 ден

Обезбедува лесен степен на стабилизација на ротирачките мускули на рамениот појас. Уникатниот дизајн овозможува да се носи на било кое од двете рамена Идеален за поединци кои се справуваат со повреди на рамо, повторувачки луксации на рамо

  • Технологија: 

FFlyweight Tech
Лесен материјал
i-Fit
Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија
V-Tech
Материјал кој лади за време на движење.
ROM-Tech
Целосен опсег на движење за време на активност

  • Димензии: S – M – L – XL

Измерете го дијаметарот на рамото. Доколку димензијата е помеѓу два броја, изберете го поголемиот.

  • Боја: црна
SKU: SHOULDERWRAP Categories: , Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТЕГАЧ ЗА РАМEН ПОЈАС (SHOULDER WRAP)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *