MS-K TAPE

930.00 ден

MS-K TAPE

930.00 ден

Мускулно-скелетни кинезиолошки ленти на ZAMST се користат за мускулна поддршка и обезбедување на стабилност на зглобовите. Тие се наменети за колена, зглобови, листови и стапала. Лентите се претходно исечени за полесно прилагање. Тие се наменети за сите видови спорт, водоотпорни се, дишат и не содржат латекс. Специјалните материјали и лепила кои се користат при нивната изработка, овозможуваат поцелосно и долго прилепување. Секое пакување содржи 2 бр. кинези ленти.

  • Димензии: 282 х 330 мм

  • Боја: месо боја/телесна
SKU: MS-K-TAPE Categories: , Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MS-K TAPE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *