HA-1 COMPRESION

3,350.00 ден

HA-1 COMPRESION

3,350.00 ден

HA-1 компресирачки долги чорапи обезбедуваат компресија и поддршка на сводот на стапалото.

  • Технологија:

a-Fit
Анатомски правилна поддршка
Heel Lock Tech
Зголемена стабилност на петата
Arch support
Плантарна подршка
G- Fit
Компресирачки дизајн

  • Димензии: S – M – L – XL

Одберете големина според бројот на обувката. Доколку бројот е помеѓу две димензии, одберете ја поголемата. Одат во пар

  • Боја: Црна, Бела
SKU: HA-1COMPRESION Categories: , Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HA-1 COMPRESION”

Your email address will not be published. Required fields are marked *