FA-1

1,850.00 ден

FA-1

1,850.00 ден

FA-1 стегачот обезбедува лесен степен на поддршка на глуждот. Дизајнот со двојна компресија овозможува лесно да се прилагоди нивото на компресија на глуждот.

  • Технологија:

Grip-Tech
Спречува лизгање за време на активност
i-Fit
Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија
Heel Lock Tech
Зголемена стабилност на петата

  • Димензии: XS – S – M – L – XL

Одберете големина според бројот на обувката. Доколку бројот е помеѓу две димензии, одберете ја поголемата

  • Боја: Црна, Бела

 

SKU: FA1 Categories: , Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FA-1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *