СТЕГАЧ ЗА НАД КОЛЕНО – TS-1

3,100.00 ден

СТЕГАЧ ЗА НАД КОЛЕНО – TS-1

3,100.00 ден

Обезбедува мускулна компресивна поддршка за мускулите на бутот (квадрицепс, аддукторите, задна ложа на бутот). Идеален за поединци кои се справуваат со истегнувања на тетитивите од quadriceps и hamstring.

  • Технологија: 

i-Fit
Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија
ROM-Tech
Целосен опсег на движење за време на активност

  • Димензии: S – M – L

Измерете ја должината од горниот крај на капачето од коленото до препонот на бутот

  • Боја: Црна
SKU: TS-1 Categories: , Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТЕГАЧ ЗА НАД КОЛЕНО – TS-1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *