ЛЕНТА ЗА РАЧЕН ЗГЛОБ (WRIST BAND)

1,240.00 ден

ЛЕНТА ЗА РАЧЕН ЗГЛОБ (WRIST BAND)

1,240.00 ден

Обезбедува среден степен на поддршка и стабилност на рачниот зглоб. Двојните ленти обезбедуваат прилагодена компресија и поддршка на карпалните коски.

  • Технологија: 

Grip-Tech
Спречува лизгање за време на активност
i-Fit
Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија

  • Димензии: S – M

Grip-Tech
Спречува лизгање за време на активност
i-Fit
Измерете го дијаметарот на рачниот зглоб. Доколку димензијата е помеѓу два броја, изберете
го поголемиот.

  • Боја: црна
SKU: WRISTBAND Categories: , Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЛЕНТА ЗА РАЧЕН ЗГЛОБ (WRIST BAND)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *