IW-2 сет

4,960.00 ден

IW-2 сет

4,960.00 ден

Овој голем систем за компресија и ладење е ефективен и успешен начин за да се закрепне од повреда на рамо, долниот дел од грбот или колкот. Системот вклучува две големи ќесички за мраз.

  • ТЕХНОЛОГИЈА

i-Fit

Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија

Димензија: една големина (стандард)

  • Боја: Црна

SKU: IW-2-SET Categories: , Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IW-2 сет”

Your email address will not be published. Required fields are marked *