ОРТОЗА ЗА СТАБИЛИЗАЦИЈА НА ПАТЕЛА – JK-2

3,720.00 ден

ОРТОЗА ЗА СТАБИЛИЗАЦИЈА НА ПАТЕЛА – JK-2

3,720.00 ден

JK-2 обезбедува најсилна пателарна поддршка. Идеален за луѓе што се справуваат со патерален тендинитис (Patellar tendinitis), хондромалација на патела (Chondromalatio patellae), Osgood- Schlatter повреда.

 • Технологија: 

Grip-Tech
Спречува лизгање за време на активност
Kneecap Stabilizer
Го стабилизира капачето на коленото
Flyweight Tech
Лесен материјал
i-Fit
Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија
P-Tech
Го намалува притисокот на пателарната тетива
ROM-Tech
Целосен опсег на движење
V-Tech
Материјал кој лади за време на движење

 • Димензии: S – M – L – XL – 2XL

Измерете ја должината на надколеницата (16 cm над капачето на коленото) Доколку димензијата е помеѓу два броја, изберетe го поголемиот.

 • Боја: црна
 • SKU: JK2 Categories: , Tags: ,

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “ОРТОЗА ЗА СТАБИЛИЗАЦИЈА НА ПАТЕЛА – JK-2”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *