СТЕГАЧ ЗА ЛАКТ (ELBOW SLEEVE)

2,480.00 ден

СТЕГАЧ ЗА ЛАКТ (ELBOW SLEEVE)

2,480.00 ден

Стегачот за лакт обезбедува лесна поддршка и стабилизација на лактот во комбинација со општа компресија на зглобот на лактот. Овој стегач може да се прилагодува според индивидуални потреби.

  • Технологија: 

Flyweight Tech
Лесен материјал
i-Fit
Индивидуално прилагодување со променливи нивоа на компресија
P-Tech
Го намалува притисокот кај тетивите
V-Tech
Материјал кој лади за време на движење.
ROM-Tech
Целосен опсег на движење за време на активност

  • Димензии: S – M – L – XL

Измерете го дијаметарот на надлактицата (4,5 cm над лактот). Доколку димензијата е помеѓу два броја, изберете го поголемиот.

  • Боја: црна
SKU: ELBOW SLEEVE Categories: , Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТЕГАЧ ЗА ЛАКТ (ELBOW SLEEVE)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *