ACTIVE COMFORT

4,300.00 ден

ACTIVE COMFORT

4,300.00 ден

Дизајнирани за жени, Active comfort, е тесно-широка влошка со средна амортизација. Обезбедува амортизирана удобност за тесни секојдневни и формални обувки со влошки кои се менуваат. Одлични се за чизми и за безбедносни чевли кои мораат да имаат поширока и повеќепросторна област кај палецот.

  • Вистинска кожа

  • Број еден избор за секојдневни и формални обувки

Карактеристики:

Број

36 - 42

Амортизирање

2

Поддршка

1

SKU: ACTIVECOMFORT Categories: , , Tags: ,

Забелешка
Влошките FootBalance 100 % по мерка се изработуваат во Специјализираните продавници на FootBalance, според стапалата на поединецот на лице место за 10 минути.

Закажете термин преку порака или јавете се на телефон 078 43 83 83

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ACTIVE COMFORT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *