MEDICAL BLACK

7,400.00 ден

MEDICAL BLACK

7,400.00 ден

Medical Black е 100% медицинска влошка со стандардна широчина која е соодветна за различен тип на стапала. Површината направена од материјал кој личи на кожа со соодветна боја и површински слој кој спречува лизгање, го прави одличен избор за секојдневни и спортски обувки. Оваа медицинска влошка е дизајнирана за оние кои бараат највисок степен на поддршка и амортизација. Medical Black обезбедува поцврста рамнотежа за соочување со попредизвикувачки позиции на стапалото и ги оддржува стапалата во соодветното место притоа дозволувајќи му на стапалото да ги изведува своите природни движења. PORON XRD го апсорбира влијанието на секој чекор, намалувајќи го негативниот ефект низ целото тело.

Карактеристики:

Број

34 - 48

Амортизирање

3

Поддршка

3

SKU: 105124689 Categories: , Tags: ,

Забелешка
Влошките FootBalance 100 % по мерка се изработуваат во Специјализираните продавници на FootBalance, според стапалата на поединецот на лице место за 10 минути.

Закажете термин преку порака или јавете се на телефон 078 43 83 83

Additional information

color

Black, Blue, Brown

size

M, XS

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEDICAL BLACK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *