IMPACT

4,300.00 ден

IMPACT

4,300.00 ден

Идеален избор за било кој спорт кој бара квалификувана работа со нозете или ненадејни, експлозивни движења на стапалото кои предизвикуват истегнувања на стапалата и глуждовите. Дизајнирани од материјали за зголемена апсорбција на шок со висок импакт кај спортисти кои спортуваат на игралишта. При импактот, материјалот Poron XRD кој е матерјал со високи перформанси креаира уникатен заштитнички штит кој може да апсорбира и до 90% од најинтензивната сила – удар по удар.

  • Број еден избор за кошаркари.

Карактеристики:

Број

36 - 48

Амортизирање

3

Поддршка

2

SKU: 100%IMPACT Categories: , Tags: ,

Забелешка
Влошките FootBalance 100 % по мерка се изработуваат во Специјализираните продавници на FootBalance, според стапалата на поединецот на лице место за 10 минути.

Закажете термин преку порака или јавете се на телефон 078 43 83 83

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IMPACT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *